Nyheter fra Kvam idrettslag

Nå kan du vinne festivalpass til Rondaståk

30.05.2016

Meld deg som frivillig til Furusjøen Rundt 2016!

Hvordan skal man hedre og belønne alle de menneskene som stiller opp på dugnader for sitt idrettslag?

Noen legger ned flere titalls timer, andre litt mindre, noen tar tunge ansvarsområder, andre ikke - uansett antall timer og grad av involvering; alle oppgaver og personer er like viktige for at arrangementene skal fortsatt leve, at våre besøkende og deltakere får en god opplevelse, at vi fortsatt kan levere dugnadsinnsats til Furusjøen Rundt som igjen tjener aktiviteten i Kvam idrettslag. 

For at alle skal ha en lik sjanse til å motta en belønning - så kan man nå sende inn skjemaet hvor man melder seg som frivillig til Furusjøen Rundt 2016, hvorav det trekkes fire tilfeldige vinnere som mottar hvert sitt festivalpass til Rondaståk. 

Festivalpasset er personlig - og er gyldig kun for den som har vunnet ved å fremvise gyldig legitimasjon ved innsjekk. Billettene blir sendt ut på e-post i god tid før festivalen. Vinnerne forplikter seg også til å være frivillig både til Furusjøen Rundt-rittet og Furusjøen Rundt-løpet.

Svarfrist onsdag 8. juni kl. 11.00 - trekning blir foretatt umiddelbart etter dette. Vinnere blir tilskrevet på e-post, og offentliggjort på www.kvamil.no

Det lønner seg å være frivillig på Furusjøen Rundt!


Spørsmål? Ta kontakt med Anette på anette@furusjoenrundt.no eller 909 49 647. Vi ses!

(c) Kvam idrettslag