Nyheter fra Kvam idrettslag

Takk til alle frivillige!

03.09.2016

Sterke prestasjoner av Lars Kristian Korsvold og Ola Esten Røssum

Dagens mann i Kvam idrettslag må sies å være Lars Kristian Korsvold (foto: Linda Myromslien) 
Første mann i mål på 8 km, og dermed bestetid på fantastiske 36.22. Her må vi ta med at Lars Kristian er av de yngste som stilte til start på 8 km med sine 13 år og gjennomførte til en fantastisk tid som imponerer oss. Gratulerer! 
Flere lokale løpere, både via sin bedrift og klubben, stilte til start og gjorde en flott innsats. Se komplette resultatlister på Furusjøen Rundt.

På 17,8 km Furusjøen Rundt-løp gjorde Ola Esten Røssum en svært god figur. Ola Esten løp inn til dagens tredje beste tid, som er imponerende i et sterkt startfelt. Gratulerer også til Ola Esten.

Takk til frivillige.
Totalt endte vi med 347 påmeldte deltakere, noe som er en solid rekord for løpet. Vi gleder oss over at stadig flere kommer til Kvam og Kvamsfjellet. Dette er viktige midler inn til idrettslaget via dugnadsinnsaten, men også for aktivitet og trafikk inn til bygda vår og ringvirkningene av løpet til handels- og næringsstanden.

Vi takker alle frivillige for dugnadinnsatsen i alle de små og store oppgaver som løses både før, under og etter arrangementene. Tusen takk! 


Flott innsats av både frivillige fra Kvam IL og Røde Kors. Her fra Vassmillom. Foto: Heidi Rudidalen.

Vi retter også en stor takk til Kvam Sanitetslag som bistår oss med kiosksalg og servering.  

En takk også til Nord-Fron Røde Kors Hjelpekorps som har ansvaret for saniteten under løpet. 
I dag ble det litt ekstra innsats fra Røde Kors, og publikum og frivillige opplevde at ambulansehelikopteret måtte lande for første gang i Furusjøen Rundt sin historie. Vi fikk et sykdomstilfelle blant en av våre deltakere på løpet etter målgang. Røde Kors var raskt på plass og gjorde de nødvendige vurderingene som måtte gjøres ut i fra sykdomsbildet. Vedkommende ble videresendt til Lillehammer Sykehus i ambulanse og skal etter forholdene ha det bra. 

Tilbakemeldingene fra ryttere begynner å komme inn:
Litt bløtt i løypa her og der, ellers knall!
Perfekt dag,humør, venner, natur! Hva kunne ønsket mer:) takk til arangerer og alle hjelpere:)
Distanse og tidspunkt passer veldig godt som oppkjøring til Oslo Marathon / halv Marathon. Det ville jeg ikke endret på. Faktisk er det en mulighet for dere å bruke dette aktivt i markedsføringen. Fint arrangement, jeg kommer tilbake neste år!
Flott tur.....tommel opp for dere som står på hele året🙌
Dere er høyt oppe på 'bra-skalaen', men jeg ønsker meg flere skilt i løypa som forteller hvor langt vi har løpt/hvor langt det er ihjel til mål😀
Supert med mye forskjellig drikke osv. Når man kom i mål!

Har du tatt bilder ute i løypa i dag? Send de gjerne til oss på e-post, eller ta kontakt så låner vi ut en minnepenn. 

(c) Kvam idrettslag