Nyheter fra Kvam idrettslag

Furusjøen Rundt søker om World Series

26.09.2016

I dag ble det gjennomført en presentasjon for aktuelle støttespillere

Furusjøen Rundt hadde invitert til møte/presentasjon av framtidig satsing på World Series (World Cup) 2017 og VM Terreng Maraton 2019.
Det møtte deltakere fra Norges Cykleforbund (NCF), Visit Lillehammer, Oppland fylkeskommune, Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal, Nord-Fron kommune, Sel kommune, Visit Rondablikk, Midt-Gudbrandsdal Næringsforening, SpareBank 1 Gudbrandsdal, Rondablikk, samt mediene GD og Dølen.

Furusjøen Rundt utfordret de tilstedeværende til å bli med som støttespillere for å kunne gjennomføre disse store arrangementene.

Tilbakemeldingene var positive, og alle dro fram den store entusiasmen og kvaliteten som alle frivillige og arrangøren legger ned.

En eventuell gjennomføring av World Series og VM skal ikke belaste Kvam ILs aktivitetstilbud eller økonomi. Den økonomiske sikkerheten må være på plass før vi takker ja til disse arrangementene.
Et World Series og VM-arrangement skal ikke påvirke gjennomføringen av det tradisjonelle turrittet. De internasjonale mesterskapene skal komme som et tillegg og samtidig med Furusjøen Rundt-rittet, på lik linje med våre NorgesCup og NM-arrangementene de siste årene. Vi skal fortsatt ha full fokus på lavterskelarrangementene for mosjonister.

Administrasjonen i Furusjøen Rundt fikk i oppgave og arbeide fram mer detaljerte planer, samt tilhørende budsjett, før støttespillerne utfordres til deltakelse.
Dette arbeidet ble startet umiddelbart og vi har som siktemål og få fram de detaljerte planene for et World Series-ritt i løpet av oktober 2016. 
En VM søknad skal det arbeides med gjennom 2017.

Foto: Anette Nyheim Lunde

(c) Kvam idrettslag